De Jippie Schakelaar

hanger De Jippie SchakelaarMijn nieuwste ontwerp heet De Jippie Schakelaar en is vernoemd naar een prachtig verhaal wat mijn dochter me vertelde toen ze 10 jaar was.
In dat verhaal legt ze uit dat er een positief en een negatief engeltje in haar zitten, heel dicht bij elkaar. En gebruikt ze de Jippie Schakelaar als metafoor om uit te leggen hoe ze daar mee om probeert te gaan, en dat dat helemaal niet zo makkelijk is. Want de Jippie Schakelaar is de moeilijkste om om te zetten, maar als het lukt…

Dinne is nu bijna 16 jaar en ze vindt het goed dat ik haar verhaal met jullie deel: De Jippie Schakelaar, Dinne vertelt

Ik maakte dit ontwerp voor oorhangers maar -zoals het me wel vaker overkomt – er ontstond een armband;-) En kort daarop – vanuit de wens van een klant – ontstond de bijpassende hanger!
Een draadoog aan de hanger solderen was geen optie en ik ging op zoek naar de juiste lijnen. De herhaling van de hangervorm in het hangeroog in combinatie met een getwiste lijn, dat waren lijnen waar ik blij van werd.

De hanger en de armband zijn heel draagbaar. De armband is geknoopt in diverse kleuren koord, en van dezelfde kleuren kan een collier worden gemaakt.

Prijs van de armband is € 455,00
Prijs van de hanger is € 495,00

En de oorhangers? wie weet ga ik die ook nog eens maken!

Hartelijke groet,

Suzan