Cupido

Mijn nieuwste ontwerp heet Cupido. Ik ben trots op deze ring en op de naam. Het gekke is dat de ring vanzelf kwam, maar de naam niet. Ik heb hem tijdens de atelierroute voor het eerst getoond en de betekenis uitgelegd. Deze is namelijk helder. De banden van de ring met elk een eigen curve staan voor hoe iedereen anders is, de pijl met een edelsteen als pijlpunt – een liefdespijl – staat voor hoe we allemaal met elkaar zijn verbonden.

Toen ik dit uitlegde aan een klant zei hij: Cupido, dan is de naam Cupido! Ik twijfelde geen moment, ik wist dat dit de naam was, de juiste naam. Een naam die ontstond uit verbinding en staat voor verbinding, voor het geheel dat meer is dan de som der delen.

De ring op de afbeelding is gezet met een aquamarijn. Ik heb een prachtige collectie edelstenen om elke Cupido uniek te maken.

Kerst staat alweer bijna voor de deur. Ik heb nog plek voor afspraken. Met mijn prachtige sieraden-etui kom ik naar je toe of ontmoeten we elkaar in mijn atelier.

Ik wens iedereen hele fijne dagen, met veel warmte, liefde en verbinding!

Hartelijke groet,

Suzan

PS  De bijzondere armband op de foto boven is De Jippie Schakelaar. Daar vertel ik de volgende keer meer over!