Open Hartig & No Need To Hide

Wat een rijkdom dat ik zo lekker aan het werk kan blijven en DAT HET NU ZOMER IS!
Waar ik me de afgelopen maanden zoal mee bezig heb gehouden?

Ring No Need To Hide weet elke keer in een unieke vorm een klant te bereiken. Ik gebruik voor dit ontwerp edelstenen waar geen tweede van bestaat. Meestal zijn het stenen van een kleine slijper uit Duitsland; een liefhebber, een vakididoot, een man die stenen slijpt waarvan ik ga watertanden… of eerlijk gezegd, waar ik gewoon helemaal verliefd op word!

Soms heeft een klant speciale wensen en ga ik op zoek naar een steen die daaraan voldoet. Dit resulteerde onlangs in ring No Need To Hide met een prachtige aquamarijn in druppelvorm.


Het plan om oorhangers te maken bij collier Open Hartig was er al maar ik had het nog niet uitgevoerd. De wens van een klant zorgde ervoordat ik ermee aan de slag ging.
Het idee wat ik in mijn hoofd had bleek niet realiseerbaar en dus moest ik op zoek naar een alternatief. Een alternatief voor een mooi idee mag natuurlijk niet minder mooi zijn. Het moet het eerste zelfs overtreffen!

Zoeken, visualiseren, tekenen en piekeren… Mijn ideeën werk ik altijd eerst uit in bijvoorbeeld koper, was of papier, omdat ik het voor me wil zien. Deze oorhangers werden precies wat ze moesten zijn. Ze kunnen op twee manieren worden gedragen waardoor ze meer of minder opvallend zijn, net waar je zin in hebt.

Zo is mijn collectie uitgebreid met oorhangers Open Hartig. En toen was er een klant die een bijpassende hanger wilde…

Hartelijke groet,

Suzan

“Na een zelfbedachte ring die ik eerder door Suzan liet maken, volg ik haar met veel plezier. Toen ik de geboorte van haar ‘No Need To Hide’ ring op LinkedIn zag, gebeurde er iets van binnen, het raakte me diep. De ring liet mij niet meer los. Op dat moment een droom die ik niet zomaar kon najagen. Maar zich wel in mijn systeem nestelde en een mooi spaardoel gaf in mijn zelfstandig ondernemerschap als cadeau aan mezelf.

En toen was het moment daar om weer zo’n waanzinnig mooi, persoonlijk en bijzonder proces te lopen met Suzan. Dat is nog eens zo’n extra aan de ring, haar persoonlijke en warme begeleiding met oog en interesse voor je wensen, smaak en verhaal. Tot aan het moment dat ik hem aan mijn vinger schoof en helemaal stilviel van ontroering.

Ontzettend bedankt weer Suzan! Er valt voor mij zoveel samen in deze prachtige ring. Ik ben er super blij mee en vind het ook bijzonder om jouw ontwerp te mogen dragen!”

Marloes Wesselink