Vertrouwen

Wat heeft corona grote gevolgen voor het persoonlijk leven van veel mensen en voor hun werk. Een beetje een geluksvogel kan ik mezelf wel noemen; ikzelf en al mijn geliefden zijn gezond en terwijl veel mensen hun zaak moesten sluiten kon ik doorwerken. Waarbij het makkelijk was om me aan de coronaregels te houden, zowel bij huisbezoeken als bij bezoeken aan mijn atelier in de voormalige gevangenis van Utrecht.

Ondernemen is flexibel zijn. Corona heeft velen, en ook mij, gedwongen tot nóg meer flexibiliteit. Tegelijkertijd voel ik vertrouwen. Vertrouwen in mijn ondernemerschap, in mijn stijl als juwelier goudsmid en in alle lieve klanten die me steeds hún vertrouwen gegeven hebben.

Voor het nieuwe jaar heb ik veel plannen. Nieuwe ontwerpen maken, bestaande ontwerpen uitwerken, de collectie aanvullen en: hopelijk een keer weer vis-a-vis contact bij een event! Laten we over een jaar eens kijken wat er van die plannen precies terecht gekomen is. 😊

Van harte wens ik iedereen een gezond en gelukkig nieuwjaar, vol vertrouwen in wat komen gaat!

Hartelijke groet,

Suzan

“We wilden een speciaal cadeau voor onze moeder kopen die door een lastige tijd van ziekte ging. Door corona misten we de verbinding met elkaar. Zelfs een knuffel niet mogelijk. We kregen de mail van Suzan Hotho Juwelen met de gevlochten armband met gouden schakel, de Hyper Link. Dat vonden we een mooi idee. We hebben hem voor onze moeder, onszelf en haar kleindochter gekocht. Zo zijn we altijd verbonden. Suzan nam alle tijd voor ons. We mochten lekker kijken en proberen. Heel erg fijn. Ze heeft vier mensen heel blij gemaakt!”