Missing Link

De laatste maanden ben ik druk geweest met maatwerk. Een van de opdrachten was om oorhangers te maken bij armband Hyper Link. Ze zijn inmiddels bij een blije klant afgeleverd en hebben de naam Missing Link gekregen.

Vind je het leuk om de uitdagingen van dit ontwerp- en maakproces te zien? Kijk dan op mijn Instagram bij hoogtepunten onder kopje ‘ontwerpproces’. Onderaan op deze pagina vind je een link naar mijn account.

Hyper Link met brede band

Armband Hyper Link leidde tot meer; de vraag was of ik een variant wilde maken met een brede band. Tuurlijk wilde ik dat! En nu is hij ook nog eens meer toegankelijk voor mannen.

Tipje van de sluier

dit ontwerp ben ik nu aan het uitwerken…

Atelierroute 2020

Helaas kan ik dit jaar niet deelnemen aan de Atelierroute van 11 & 18 oktober a.s.
Het is onmogelijk deze dag coronaproof te laten plaatsvinden op de locatie van mijn atelier.

Wil je toch graag naar mijn atelier komen, maak dan een privé afspraak, want ik werk gewoon door – coronaproof!

Hartelijke groet,

Suzan

Nog even opscheppen:
Suzan haar enthousiasme, kundigheid en service zorgen voor een dikke aanbeveling! Haar werk is creatief, tijdloos en heeft een karakteristieke stijl. Ik wil meer…