Waardevolle schakel

Nieuw in mijn collectie: Hyper Link, een gevlochten armband met een gouden schakel.
Ook voor mannen. De schakel komt uit het ontwerp Sans Gêne. Het mooie Italiaanse koord is handgeknoopt en verkrijgbaar in verschillende kleuren. De symbolische betekenis is dat we allemaal een waardevol deel van het geheel zijn- een schakel in de ketting. Een schakel in de armband, dus…

Het ontwerp heeft een verhaal:
Twee maanden geleden voelde ik me behoorlijk nutteloos omdat ik nu eenmaal geen verpleegster, lerares, arts of supermarktmedewerker ben en me bepaald niet onmisbaar voelde.
Ik piekerde en werd verdrietig. Totdat ik besefte dat ik een mooie-dingen-maker ben, dat ik mensen blij maak met mijn sieraden en….. dat zou ik nu ook kunnen doen!
Mijn collectie gouden sieraden kon ik uiteraard niet weggeven 😉
Daarom ben ik deze armbandjes gaan maken van koord en met een zilveren schakel van een armband uit mijn collectie. De armbandjes waren kadootjes voor mensen die belangrijk werk doen, ziek zijn of er in de crisis alleen voor stonden.

Ze vielen zo in de smaak dat ik heb besloten een variant met een gouden schakel in mijn collectie op te nemen.

Hartelijke groet,

Suzan