Nieuw ritme

In deze periode voel ik naast rust en overgave ook een zekere ontregeling. Thuis werken, thuisscholing, een thuiswerkende man… Zoals zovelen gingen we op zoek naar een nieuw ritme. Het plaatsen van ‘luchtige’ Instagram berichten en het schrijven van zomaar een nieuwsbrief voelde niet goed. Ik wil niemand voor het hoofd stoten.

Inmiddels is het nieuw ritme gevonden en heb ik lopende opdrachten afgeleverd. De blijheid en dankbaarheid van mijn klanten inspireerde me om tóch wat van me te laten horen.

Mocht je de komende tijd op zoek zijn naar een mooi sieraad, omdat er een jarige is, een ruzie moet worden goedgemaakt, er een huwelijksjubileum is of omdat er zomaar de behoefte is aan persoonlijke verwennerij… Ik ben telefonisch en per mail bereikbaar.

Wanneer het mogelijk is om anderhalve meter afstand te houden dan kan ik bij je thuis langskomen. Ik neem mijn collectie mee in een op maat gemaakt etui. Moet er iets verzonden worden dan kan dat nog steeds met Mikropakket – een betrouwbare pakketdienst waar ik al jaren mee werk.

Ik hoop van harte dat iedereen in goede gezondheid is, pas goed op jezelf en op elkaar. Laten we met vertrouwen uitkijken naar betere tijden.

Hartelijke groet,

Suzan