Utrecht viert feest

Utrecht heeft wat te vieren, want 900 jaar geleden kreeg ze stadsrechten – op 2 juni 1122, als tweede (!) stad in Nederland. Vanaf 2 juni zijn er vele activiteiten in de stad om dit te vieren en ik vier het mee. Want Utrecht is al lange tijd ook mijn stad, mijn fijne stad, en een fijne inspirerende plek voor mijn werk.

Ik neem deel aan de expositie Sieraden van Utrecht dat werk toont van acht Utrechtse goudsmeden, waarvoor iedereen rond het thema ‘900 jaar Utrecht’ een sieraad heeft ontworpen. Ik verklap alvast dat het mij heeft geïnspireerd tot een verfijnder ontwerp dan jullie van me kennen, dat het kleurrijk is en bestaat uit meerdere delen – een eg Uteregs feessie! De expositie is van 8 t/m 19 juni bij galerie Niek Waterbolk in de Schoutenstraat in Utrecht.

Maatwerk

Naast mijn vaste collectie ontwerp en maak ik sieraden in opdracht. Ik heb jubilea, verjaardagen, huwelijken en andere bijzondere momenten mogen markeren en laat me inspireren door het verhaal en het moment en door wat de klant mooi vindt.
Met edelstenen, vorm, materiaal en de tijd die het nodig heeft ontstaat zo een persoonlijk sieraad. Dat is de kunst van handgemaakte luxe 😊

Hartelijke groet,

Suzan