van gevangeniscel naar ziekenboeg

nieuwe atelier is in de voormalige ziekenboegIk ben verhuisd! Ik heb mijn kleine cel achter me gelaten maar blijf in de oude gevangenis aan het Wolvenplein – het blijft een heerlijke plek. Mijn nieuwe atelier is in de voormalige ziekenboeg. Daar heb ik meer ruimte om jullie in alle rust te kunnen te ontvangen.

Na een drukke tijd met de expositie en veel mooie opdrachten en een heerlijke werkflow waarbij alles paste, ben ik fietsend met mijn gezin door de Oostenrijkse bergen ook zelf weer tot rust gekomen. Een heerlijk vertrekpunt voor nieuwe creativiteit in mijn nieuwe atelier.


vele feestjes

Mijn recente ontwerp 'Feessie'Mijn recente ontwerp ‘Feessie’ heeft al tot vele feestjes geleid en heb ik uitgebreid met twee nieuwe modellen.
De ring heeft daardoor nog meer mogelijke combinaties: van smal en verfijnd tot breed en stoer, van kleurrijk en gewaagd tot rustig en evenwichtig. De fraaie basisvorm maakt dat elke combinatie een eyecatcher is!

inspiratiedagen bij Tinello

inspiratiedagen bij TinelloEn dan nog iets leuks! Zaterdag 24 en zondag 25 september organiseert Tinello keuken en interieur, een bijzonder event.
Handgemaakt, exclusief en persoonlijk… wij zagen een match! Vandaar dat ik die dagen mijn collectie presenteer.

Tinello is toonaangevend op het gebied van keukens en interieurinrichting. Ze zijn uniek in dat ze alles in eigen huis doen: ontwerp, productie, schilderswerk en service – en dat maakt ook hun keukens uniek in kwaliteit, exclusiviteit en creatieve vrijheid.

De inspiratiedagen zijn in hun sfeervolle showroom in Kaatsheuvel. Samen met partners, zoals de Lacanche fornuizen, kunstgalerie Tres Artes en Pruysen parket, zal Tinello haar gasten inspireren met grenzeloze mogelijkheden die ze bieden. Ook worden er meerdere kookdemo’s gegeven.

Jullie zijn van harte welkom!

Meer informatie: www.tinello.nl
Adres Tinello: Bevrijdingsweg 6, Kaatsheuvel
Openingstijden: Za 9.00-17.00 & Zo 10.00-17.00

Hartelijke groet,

Suzan

info@suzanhotho.nl
06 145 501 54

ps. hiernaast een impressie van van mijn opdrachten…