Zin in kleur!?

Ik heb de laatste tijd zin in kleur. Kleur in mijn werk, mijn atelier, mijn kleding. Zou het een reactie op alle crisissen zijn? Ik weet het niet, maar kleur maakt me wel vrolijk!

Met de feestdagen in het vizier ben je misschien op zoek naar een mooi en kleurrijk cadeau. Bel, app, mail of bericht me om een afspraak te maken. Dat kan in mijn atelier of ik kom naar je toe, op je werk of bij jou thuis.

Of misschien nog leuker, nodig mij uit als verrassing! Dan kan degene die jij een bijzonder cadeau wil geven, op haar gemak de collectie bekijken en passen. Een sieraad voor een ander uitzoeken is namelijk best moeilijk…

De afgelopen maanden heb ik aan mooie opdrachten gewerkt waarvan ik er over drie hieronder wat meer vertel. Ik ben duidelijk niet de enige die zin heeft in kleur!


Oorhangers Roode Brug

oorhangers Roode BrugRoode Brug oorhangers! Ze moesten er een keer van komen:-)
Passend bij haar Roode Brug aanzoeks-ring, gezet met robijnen, mocht ik voor Claudia oorhangers ontwerpen voor haar bruiloft. Wat een fijne aanleiding voor een nieuw design!

Sierlijk, elegant & feestelijk. Geheel in stijl met Claudia zelf.


Infinity ring, een speciale betekenis

Infinity ringDe bougainvillea was de lievelings plant van haar moeder. Lianne wilde de intense roze kleur van de bloemen laten terugkomen in een ring als nagedachtenis aan haar.

Roze saffieren bleken de juiste kleur te hebben. Het was extra bijzonder dat we het goud van haar moeders sieraden konden gebruiken om de ring te maken. Aan de binnenzijde is haar moeders vingerafdruk gegraveerd.

Het Infinty teken heeft een mooie symbolische betekenis. De grote en de kleine loop in dit ontwerp hadden voor Lianne een extra betekenis…


Ring Feessie

ring FeessieGriet wilde graag een pinkring en dat werd deze combinatie van drie Feessie ringen. Omdat ze haar ringen graag met andere sieraden combineert koos ze voor twee kleuren goud, rosegoud en witgoud.

De kalme tinten van blauw saffier en champagne kleurige briljanten maken het geheel compleet.


Hartelijke groet,

Suzan

info@suzanhotho.nl
06 145 501 54