Atelier-update

Afgelopen periode stond mijn atelier in het teken van kleur, creëren, projecten en foto’s. Ik heb nieuwe foto’s laten maken voor mijn website, foto’s van mij, mijn atelier en mijn werk. Vooral die eerste waren uitdagend – ik vind het maar lastig mezelf laten vastleggen op beeld – maar ik ben wel tevreden over het resultaat.
Deze specifieke foto heeft de website niet gehaald maar was met stip op één de favoriet onder mijn familie en bekenden;-)

Robijn, favoriet en duurzaam

Robijn is een favoriet bij mijn klanten en bij mijzelf. De dieprode tint, de subtiele fuchsia ondertoon en de grote hardheid maken de steen bijzonder duurzaam.
Op de foto zie je o.a. armband ‘En De Kleur Is…Rood!’ in een variant met kleiner Robijn-triplet, speciaal ontworpen voor dagelijks draagcomfort.
Ring ‘Stoer Meisje’ is gezet met 26 Robijnen in combinatie met een Royal Purple Granaat, een gedurfde combinatie!
Het spang collier is gemaakt in witgoud met briljant en een druppelvormige Robijn-triplet.

Amethist in the picture

Amethist is meer en meer een geliefde keuze van mijn klanten, en daar ben ik zelf ook heel blij mee! Het intense paars geeft leven aan mijn creaties en combineert prachtig met goud.
Onderstaande foto’s laten mooi zien hoe spannend en gedurfd de combinatie is en soms een vleugje van magie heeft.
De sieraden op deze foto’s zijn maatwerk. Binnenkort voeg ik Amethist toe aan mijn collectie – ik heb de eerste ontwerpen al onderhanden!

De eerste week van januari ben ik er even tussenuit. Ik wens iedereen een feestelijke en kleurrijke periode toe, met liefde en gezelligheid. Fijne feestdagen en tot snel!

Hartelijke groet,
Suzan

info@suzanhotho.nl
06 145 501 54