bezoek atelier – website online

Met veel plezier kijk ik terug op de leuke middag van mijn openingsevent – wat was iedereen enthousiast! Kijk voor een impressie op mijn facebook account, mijn dochter Dinne heeft een verrassend filmpje gemaakt… www.facebook.com/suzan.hotho
Het is een bijzondere en ook best spannende tijd voor me en het was fijn om naast zoveel vertrouwde en trouwe klanten ook weer nieuwe mensen te mogen ontmoeten. Ik geniet ervan dat mijn plannen leiden tot opdrachten waardoor ik lekker aan het werk ben.

Inmiddels staat de nieuwe website online, je kunt daar mijn collectie zien.

www.suzanhotho.nl

Kon je niet op mijn openingsevent zijn? Hier heb ik iets op bedacht:
Op uitnodiging kunnen liefhebbers in kleine groepjes naar mijn atelier komen. Je kan dan op je gemak de collectie zien en passen, en je sieraden laten schoonmaken. Kopje koffie, wat lekkers erbij en bij voldoende belangstelling een rondleiding door De Lik.
Als je interesse hebt stuur me een mail, dan neem ik contact met je op.

Hartelijke groet,

Suzan