Na afronding van Annexs juwelier goudsmid…

Beste sieradenliefhebber,

Na de afronding van Annexs juwelier goudsmid is het een tijdje stil geweest. Maar ik ben er nog en ik heb niet stil gezeten! Graag wil ik jullie als eerste vertellen wat er zoal gaande is.

Vanuit mijn verlangen naar meer ruimte voor ontwikkeling en ontwerpen van juwelen, heb ik besloten mijn hart te volgen. In plaats van een winkel heb ik nu een atelier in de oudste gevangenis van Nederland. Ik ga op afspraak werken en kan je ook thuis of op je werk bezoeken. Mijn exclusieve collectie neem ik dan mee, zodat je tijd bespaart en een persoonlijk en betrokken advies krijgt.

Mijn nieuwe ontwerpen maken me echt heel erg blij. En nu ben ik natuurlijk ontzettend benieuwd wat jullie ervan vinden! In mijn collectie zitten ook een aantal van mijn favoriete ontwerpen van de afgelopen jaren, al dan niet in een nieuw jasje gestoken.

In februari is de collectie klaar en gaat mijn website online. In maart hoop ik mijn eerste exclusieve event te organiseren. Ik heb er alle vertrouwen in en hoop jullie t.z.t. te kunnen verwelkomen!

Op www.suzanhotho.nl krijg je alvast een indruk van hetgeen waar ik mee bezig ben. Onderin op deze pagina kun je je inschrijven voor mijn nieuwsbrief.

Mooie feestmaand!

Suzan